Over ons

Maak kennis met Paul & Frank

De chefs van culinaire creativiteit en meesterelijke smaken

De twee culinaire zwagers

Maak kennis met Paul & Frank

Catering PreuF is opgericht in 2018. Net als vele startende ondernemers zijn ook wij gestart in een omgebouwde garage. Inmiddels werken we vanuit een professionele keuken waarbij kwaliteit zoals altijd voorop staat.

We staan dan ook voor smakelijk eten waar je je bord en vingers bij aflikt. Voor unieke smaken, want alles is bij ons huisgemaakt en volgens eigen receptuur. Daarnaast staan we ook voor ouderwetse smaken, maar schuwen we een experiment voor de perfecte smaak beslist niet.

Paul en Frank - Catering Preuf
Frank - Catering Preuf

Van Leraar naar Cateraar

Frank Steijvers

Doordeweeks was ik docent bouwtechniek en als bijbaantje werkte ik bij Lucas (Deroepercatering). Na dertien jaar werkzaam te zijn geweest bij Deroepercatering gaf Lucas aan dat hij er mee wilde stoppen vanwege zijn leeftijd. Bij mij ontstond er direct een gevoel van enthousiasme. “Koken is mijn passie, dat moet je weten.”

Dit leidde uiteindelijk tot het gezamenlijke idee om samen met mijn zwager Paul het cateringbedrijf over te nemen.

Om de benodigde vaardigheden van het vak onder de knie te krijgen, hebben Paul en ikzelf nog veel van Lucas geleerd. Bovendien hadden we het voordeel dat we een groot deel van zijn keukengerei konden overnemen, wat eveneens zeer welkom was.

Inmiddels zijn we al met veel plezier meer dan 5 jaar actief en bedenken we samen met onze klanten de meest creatieve en gewaagde gerechten. 

Frank Steijvers

Van dakdekker naar cateraar

Paul Verkoelen

Als beroep was ik voorheen dakdekker. Maar koken heb ik altijd al willen kunnen. Niet voor niets heb ik op mijn 25-ste een opleiding gevolgd bij CTT Limburg in Maaseik. “Hier leer je niet alleen de echte kookkunst, maar ook te experimenteren voor de perfecte smaak”.

Koken en lekker eten is dan ook een rode draad in mijn leven. Ik ben dan ook erg enthousiast dat ik inmiddels dagelijks voor onze klanten de catering mag verzorgen.

Samen met Frank zorgen we ervoor dat al onze buffetten huisgemaakt zijn volgens eigen receptuur. Op deze manier zorgen we echt voor unieke smaken waar onze gasten van smullen.

Paul Verkoelen

Paul - Catering Preuf

Vraag nu je vrijblijvende offerte aan!

Waar kies jij voor?

Kom je er niet uit? Neem contact met ons op. Alle wensen zijn bespreekbaar.

Vakantie

In verband met vakantie zijn we gesloten van 22-7 t/m 9-8. 

Paul & Frank